Το Αγίασμα του Αγίου Αθανασίου
 
 
Αρχική σελίδα
Το βήμα διαλόγου του «ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ»
Κατεβάστε τα έντυπα «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ»
Μετάβαση σε *Παντοκράτωρ*
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
Ε.Π.Π.Ι «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ»
Κατεβάστε τα έντυπα «ΕΠΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ»
Λεύκωμα
Συνομιλία - Chat
Ο Ζωοδότης
Ο Άγιος Αθανάσιος

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΝ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ
(Ε.Π.Π.Ι) «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ»
ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ ΒΟΪΟΥ
ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ

Ε.Π.Π.Ι Λογότυπο

O κανονισμός διοικήσεως και λειτουργίας του Ιδρύματος αυτού εγκρίθηκε από το Δ. Ι. Σ. και δημοσιεύθηκε στο Β΄ τεύχος της εφημερίδος της κυβερνήσεως της 30ης Οκτωβρίου 2007 και στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού «ΕΚΚΛΗΣΙΑ», επισήμου δελτίου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Διαβάστε τον κανονισμό συστάσεως και λειτουργίας, όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «ΕΚΚΛΗΣΙΑ» Kλικ στο εικονίδιο για μεταφόρτωση

Το Ε.Π.Π.Ι «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ», όπως και όλα τα εκκλησιαστικά νομικά πρόσωπα σε επίπεδο ενορίας, προεδρεύεται από τον εφημέριο της ενορίας.

Το πρώτο Διοικητικό του Συμβούλιο (01/01/2008 - 31/12/2010) κλήθηκαν να στελεχώσουν κυρίως πρόσωπα σημαντικά της περιοχής μας, αναγνωρισμένης, πιστεύουμε, αξίας, τα οποία, ευλαβούνται τον 'Αγιο Αθανάσιο και το Αγίασμά του και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας:

  • 1. Ο αξιότιμος κύριος Αλκιβιάδης Νέττας, πρώην καθηγητής Νομικών επιστημών της Στρατιωτικής Ακαδημίας Γερμανίας και Ν.Α.Τ.Ο εν Αμβούργω, θα προσφέρει τη Διακονία του από τη θέση του Αντιπροέδρου.
  • 2. Ο αξιότιμος κύριος Διαμαντής Μπουκογιάννης, πρώην Επιθεωρητής Δασών Περιφερείας Δυτικής Μακεδονίας, από τη θέση του Γραμματέως.
  • 3. Η αξιότιμος κυρία Ισιδώρα Δούβαλη-Τσανίδη, Νομικός και Πρόεδρος του Συλλόγου Τσοτυλιωτών Θεσσαλονίκης, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με την ιδιότητα της ειδικής γραμματέως αναλαμβάνει τον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και εκδηλώσεων του Ιδρύματος του Αγίου μας.
  • 4. Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγιάσματος επροσωπείται ισότιμα στο Δ. Σ. του Ιδρύματος και επελέγη γι' αυτή τη διακονία ο αξιότιμος κύριος Δημήτριος Αθανασιάδης ο οποίος θα υπηρετήση γι' αυτή την πρώτη τριετία από τη θέση του Ταμία.
περισσότερα Kλικ στο εικονίδιο για επόμενη σελίδα

Kλικ στο εικονίδιο για μεταφόρτωση Ενημερωθείτε για το Ίδρυμα
Διαβάστε τα έντυπα «ΕΠΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ»
Διαβάστε τα έντυπα «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ»

 


 
 
 
Μετάβαση στον ιστοχώρο της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ>